شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حجت الاسلام سيدنورالله موسوی نیا در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: از مهمترین فعالیت های اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر، 48 برنامه ی مدون است که به عنوان «فعالیت های ابلاغی نامگذاری شده در درون این اداره کل نام برده می‌شوند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی بوشهر بیان کرد: رویکرد سازمان در فعالیت های ابلاغی، بر مقوله شناخت و تمسک به تدابیر و رهنمودهای مقام معظم رهبری به مثابه «حبل المتین» ، اهتمام به شکل دهی منظومه ی جبهه فرهنگی انقلاب، رصد کلان وضعیت فرهنگی- دینی استان، تلاش برای هدایت همه ی استعدادهای دولتی و مردمی در راستای تقویت روح عبودیت و ترویج اخلاق اسلامی است.

موسوی نیا افزود: مهمترین رویکرد ما  اهتمام به فرهنگ سازی نسبت به عنوان سال به ویژه در ایام تبلیغی و مراسم و مناسبت های دینی  ،ملی و در محیط مساجد، اجتناب از تشریفات سخت افزاری و دوری از تصدی گری های غیر ضروری در بخش اجرا و در جهت عملیاتی نمودن، به شهرستان ها ابلاغ شده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی بوشهر یادآور شد: اداره تبلیغات اسلامی در برنامه های خود دو نوع فعالیت دارد، فعالیت «اصلی» و «توافقی» که اولویت با فعالیت اصلی است و منابع مالی فعالیت های توافقی نیز از منابع سازمان تبلیغات مرکزی تامین می شود.

وی تاکید کرد: اعتبارات لازم برای اجرایی نمودن برنامه های اصلی از منابع استانی با رایزنی استاندار و معاون برنامه ریزی تامین می شود.

حجت الاسلام موسوی نیا درباره مهمترین فعالیت های این اداره کل گفت: استقرار روحانی مستقر در مناطق مورد نیاز از مهم ترین فعالیت هاست و از آنجایی که استان بوشهر از استان های  خوش آب و هوای  نیست، مهاجرت و استقرار روحانیون امری مشکل است.

وی اضافه کرد: به لحاظ اعتبارات و عدم قدرت تامین مزایا ، حقوق و کمک های بلاعوض، فقط توانسته ایم 75 روحانی مستقر را در روستا ها جذب  کنیم.

 مدیر کل تبلیغات اسلامی بوشهر با اشاره به کمبود بودجه فرهنگی ادامه داد: ما از مسئولین ارشد استان انتظار داریم با توجه به مشکلات، ناتوی فرهنگی، نحله های انحرافی، فرقه های نوظهور و همه ی مصیبت های فرهنگی که فراروی روستاهاست و باعث ناهنجاری می شود، همراهی و کمک بیشتری کنند و اعتبار بیشتری در اختیار ما قرار دهند که بتوانیم روحانیون مستقر را افزایش دهیم.

حجت الاسلام موسوی نیا گفت: از سوی دیگر اگر بخواهیم وضعیت روستای دارای روحانی مستقر را با روستای فاقد روحانی مستقر بسنجیم، هنجار شکنی در روستا ی دارای روحانی، کمتر است  زیرا   روحانی به عنوان بازویی در کنار پدر و مادر برای تربیت فرزندان و عامل بازدارنده در روستا عمل می کند و روستاهای دارای روحانی مستقر از آمار طلاق و اعتیاد و نابهنجاری، به مراتب کمتری برخوردار هستند.

وی تاکید کرد: اهم فعالیت های روحانیون مستقر علاوه بر برنامه های مدون که ملزم به اجرا نمودن آن ها در روستا هستند، عبارتند از: کلاس های قرآن، تفسیر، اصول عقاید، احکام، تاریخ اسلام، آشنایی با ائمه ی اطهار، توجیه مردم مخصوصا جوانان با حلقه ها و فرقه های انحرافی و در راس آن ها «وهابیت» .

حجت الاسلام موسوی نیا ادامه داد: فعالیت مهم دیگر ما، اعزام مبلغ و مبلغه به صورت عمومی در طول سال است که به مناسبت های مختلف صورت می گیرد.

وی در پایان گفت: سالانه 1068 اعزام به سراسر استان داریم که پاسخگوی نیاز مردم هم نیست ولی با توجه به کمبود اعتبار، این مهم از طریق رابطین فرهنگی و دفاتر، هیئت امنای مساجد و معتمدین مردمی انجام می شود؛ به طوری  که اعزام مبلغ از طرف ما و اسکان و پذیرایی از سوی  مردم خیّرصورت می گیرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha